Werkwijze

Wij hebben ruime ervaring in het bedrijfsleven en herkennen daardoor de dynamiek tussen werkgever en werknemer. Wij hebben in loondienst gewerkt en met de voeten in de klei gestaan! Wij spreken de taal van de werknemers en weten hoe zij het beste benaderd kunnen worden. We weten dus ook hoe belangrijk een duidelijk, praktisch advies is. Wij geven duidelijk en concreet antwoord op vragen, geen lange juridische notities en theoretische beschouwingen. Daar heeft u niets aan! Wij stropen samen met u de mouwen op en pakken het probleem direct aan. Daar staan wij voor in! Dat is wat wij bieden; recht door zee advies zonder poeha.

Wij werken voor u!

Met onze directe en informele benaderingswijze ondersteunen wij u graag op de achtergrond en treden op de voorgrond zodra dat moet. Wij ondersteunen u natuurlijk ook in de rechtszaal maar lossen samen met u liever de problemen eerder op. Wij zijn niet onpartijdig! Uw belang staat namelijk bij ons voorop! Wij zijn makkelijk te bereiken en u heeft één aanspreekpunt. Koffie drinken is altijd goed! U kunt natuurlijk zelf kiezen om te bellen, mailen of appen. Wij zijn ook na kantooruren bereikbaar zodat wij altijd direct actie kunnen ondernemen.

mr. Robert Kliphuis

mr. Robert Kliphuis

Geen advocaat

Er zijn rechtsgebieden waarbij u het beste direct een advocaat kunt inschakelen. Zoals straf-, echtscheidings- of faillissementsrecht. Op het gebied van arbeidsrecht is inschakeling van een advocaat niet verplicht. Veel mensen weten dat niet en zijn in de veronderstelling dat een juridisch adviseur niet kan procederen bij de rechtbank. Niets is minder waar. Een jurist heeft vaker een praktischer benadering dan een advocaat. Het inschakelen van een jurist is vaak ook goedkoper. Natuurlijk zijn wij net als een advocaat ook meester in de rechten (mr.) of LLM (master of laws) en hebben ook nog de beroepsopleiding voor bedrijfsjuristen volbracht. Wij zijn niet zo van de titels maar daar waar nodig zullen wij hem gebruiken. Kortom  wij zijn zeer praktisch opgeleid en ingesteld. Daardoor zijn wij in staat kort bondig advies te geven.

Kosten

Ons uurtarief is € 145,- ex BTW. Wij willen niet dat u achteraf voor verrassingen komt te staan. Daarom houden wij een gratis intake gesprek waarbij wij het probleem bespreken en helderheid geven over de kosten. Wij maken een inschatting van de uren zodat u weet waar u aan toe bent.

Naast eventuele verblijf- en reiskosten berekenen wij geen kosten. U bent misschien gewend om bureaukosten te betalen maar dat zult u bij ons niet op de factuur tegenkomen!